Köszönettel tartozunk

Köszönettel tartozunk...


Óvodánk, a Gyáli Liliom Óvoda teljes rekonstrukciója folyamatosan zajlik. Nagyon sok köszönettel és hálával tartozunk minden segítő kéznek.

Szeretnénk külön megköszönni Németh Istvánnénak, a Gyáli Tátika Óvoda intézményvezetőjének, és Bikkiné Teréki Anna tagóvoda vezetőnek, akik a nyári hónapokban rendelkezésünkre bocsájtották a Bartók Béla utcai Tagóvodát, így ezen időszakban is zavartalanul tudtuk fogadni az érkező gyerekeket.

Köszönetünket fejezzük ki Gazdikné Kasa Csilla igazgatóasszonynak, aki nagy segítséget nyújtott számunkra óvodánk berendezésének tárolásában a teljes rekonstrukció elkészültéig, az Ady Endre Általános Iskolában.

Szeretnénk köszönetet mondani továbbá minden szülőnek, akik segítették a visszapakolás folyamatát, illetve a nyári hónapokban az óvoda berendezési tárgyainak, játékainak tárolásában segítséget nyújtottak.

Köszönetünket fejezzük ki Durucz Titanilla szüleinek, akik sok-sok gyönyörű virág és növény adományozásával segítették megújult óvodánk még szebbé tételét.