Katica csoport

A Katica csoport fényképei

 

katica

A csoport óvodapedagógusa

Debreceni Zoltánné (Marika néni)

1983. óta dolgozom óvodapedagógusként. Diplomámat a Budapesti Tanítóképző Főiskola óvónői szakán szereztem. A Liliom Óvoda Katica csoportjának egyik óvónője vagyok. Fontos számomra, hogy a csoportomba járó gyerekek nyugodt, családias, bizalomra épülő légkörben, az egyéni fejlődési ütemüket figyelembe véve, képességüknek megfelelően fejlődjenek. Változatos tevékenységekben, élményekben gazdag, vidám, boldog gyermekéveket töltsenek el az óvodában. Szakmai fejlődésem érdekében igyekszem változatos tanfolyamokon fejleszteni magam.

 

A csoport óvodapedagógusa

Paskó Éva Krisztina (Évi néni)

2000-ben végeztem a Hajdúböszörményi Wargha István Pedagógiai Főiskolán óvodapedagógus szakon. 2002-ben és 2008-ban születtek fiaim, és 2015 januárjáig Hajdúszoboszlón éltünk.
Pedagógiai munkámban fontosnak tartom a gyermekek - egyéni képességeinek figyelembe vételével - életkoruknak és a pedagógiai programunknak megfelelő fejlesztését.
Számomra az egyik legfontosabb, hogy óvodánkban a gyermekeket szeretetteljes, nyugodt és derűs légkör vegye körül. Úgy gondolom nélkülözhetetlen a folyamatos továbbképzés, új dolgok, ismeretek, technikák elsajátítása, amit a napi munkámban hasznosítani tudok. 


A csoport szakképzett dadusnénije:

Szekercés Sándorné (Irénke néni)