Gomba csoport

A Gomba csoport fényképei

 

gomba

A csoport óvodapedagógusa

Hrazdyra Henrietta (Heni néni)

A Budapesti Tanítóképző Főiskola óvónői szakán szereztem diplomámat. óvodánk Gomba csoportjának óvónénijeként, fontosnak tartom, hogy egy óvónő a gyerekeket feltétel nélkül szeresse, elfogadja a másságot és azt, hogy minden gyermek eltérő fejlődésű — és ezek szerint neveljen, tevékenykedjen a csoportban.

Nagyon szeretem a kézműves tevékenységeket, ezért több olyan továbbképzésen is részt vettem, ahol különböző anyagok felhasználásával új technikákat, módszereket ismerhettem meg.

A csoport óvodapedagógusa

Varga Zita (Zita néni)

Diplomámat az Eszterházy Károly Egyetem Jászberényi kihelyezett karán szereztem. Úgy gondolom, hogy az óvodában eltöltött évek nagyon meghatározóak egy ember életében. Fontosnak tartom, hogy sok új ismerettel gazdagodjanak játékos formában a gyerekek. A mai rohanó világunkban minél több gondoskodásban és odafigyelésben legyen részük a kicsiknek, de mindemellett ők maguk is képesek legyenek a társaik elfogadására, illetve a határok megtartására és betartására. Szeretném, hogy a csoportunkba járó gyermekeket nyugodt, élményekben gazdag, derűs légkör vegye körül, ahol életkoruknak és egyéni képességüknek megfelelően fejlődhetnek.

Úgy gondolom, ehhez nélkülözhetetlen a folyamatos továbbképzéseken való részvétel, tanulás, új technikák elsajátítása, melyeket a mindennapi munkámban hasznosítani tudok.


A csoport szakképzett dadusnénije:

Szitkó Ida Száva (Száva néni)