Cica csoport

Cica csoport képei

Cica csoport

A csoport óvodapedagógusa

Karvalics Béláné (Tündi néni)

2016 januárjában érkeztem a Gyáli Liliom Óvodába. 1985-ben szereztem a diplomámat a Budapesti Tanítóképző Főiskolán. Az elmúlt évek során nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttem a továbbképzéseken. A környezeti nevelés, a környezettudatos magatartás alakítása, a mozgásfejlesztés és a korai nyelvtanulás áll közel hozzám.

2006-ban szereztem az Apor Vilmos Főiskolán a német nemzetiségi diplomámat és az elmúlt 13 évben, mint német nemzetiségi óvodapedagógus dolgoztam. 

Pedagógiai munkám során fontosnak tartom hogy a gyermekek érzelmi biztonságban, szeretetteljes környezetben nevelkedjenek, az egyéni fejlődési ütemüket és az egyéni képességeiket figyelembevéve. Szeretném a gyermekek mindennapjait szebbé és jobbá tenni, hogy örömmel jöjjenek óvodába. Igyekszem együttműködni a szülőkkel, a kollegákkal és aktív tagja lenni a közösségnek.

A csoport óvodapedagógusa

Pintér Éva (Évi néni)

Főiskolai végzettségemet a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Felnőttképzési Karán szereztem. Célom, hogy a rám bízott gyermekek sokoldalú, érdeklődő, vidám és kiegyensúlyozott iskolássá, felnőttekké váljanak. Szeressék és tiszteljék embertársaikat, valamint a körülöttük lévő világot. Fontos számomra, hogy a gyermekek mosolyogva érkezzenek és távozzanak az óvodából. Szeretném megalapozni a gyermekek zenei kultúráját, és megszerettetni a művészeteket is. Fontosnak tartom, hogy a már meglévő tudásomat fejlesszem, ezért a későbbiekben szeretnék több képzésen is részt venni. A legfontosabb számomra, hogy nyugodt légkörben és vidám hangulatban teljenek a napok a gyerekekkel, a szülőkkel és a kollégákkal egyaránt.


A csoport szakképzett dadusnénije:

Wrábelné Mráz Margit (Magó néni)